- Konu Yazar
Fluence Benzin ışığı yandıktan sonra kaç km gider?
Genelde araçlar 50km minimum gidiyor.Fluence 15 en dolu modeli hangisi?
Hepinize merhabalar arkadaşlar. Türkiye’de fabrikasyon olarak en dolu Fluence’i,İcon Beyond paket olan aracı sizler için inceledik.Fluence otomatik ne kadar yakar?
11,7 saniyede 0-100 km hızlanmasını tamamlayan otomobil maksimum 183 km hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımda 8,8 litre ve şehir dışı kullanımda 5,3 litre tüketim değerlerine sahip olan otomobil karma kullanımda ortalama 6,5 litre yakıt tüketiyor.
Fluence 100 km’de ne kadar yakar?
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 60 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 5.6 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.0 lt. Karma Tüketim (100 km) 4.6 lt.Dizel araç benzin ışığı yandıktan sonra kaç km gider?
Avrupa standartlarına göre araç, yakıt lambası yandıktan sonra en az 80 kilometre gitmelidir.Fluence en dolu paket hangisi?
Makyajsız, fluence lerde en dolusu privelege makyajlı kasada ise icon en dolusu Joy donanımı en az olanı orta donanım da touch ve touch Plus olmak üzere ikiye ayrılır touch Plus da anahtarsız giriş ve çalıştırma vardır. Touch Plus ve icon da var.
araç makul hızlarda gayet güzel yol tutuyor, makul hız dediğim 130 civarı süratler. donanımı gayet makul, içi geniş bagajı devasa servisi her köşe başında mevcut. sıfırda değişik alternatifler olabilir ama 2011-2012 2. elde otomatik dizel aranıyorsa biçilmiş kaftan.
çoğu dizel motorlar eğer bakımları düzgün ve aksatılmadan yapılırsa en az 500-600 bin km rahatlıkla gider bir kullanıcı için…
60 litre dizel kaç km gider?
depo 60 litre.. sonuç = 960 km…hızımda ortalama 80 idi..
Mazot ışığı neden yanar?
Yakıt uyarı lambası, yakıtınızın yaklaşık yüzde 10 ile 15 seviyesine kadar azaldığını gösterir. Yakıtınızın kalan mesafe aralığını hesaplamak için bu yüzde rakamlarını ve aracınızın ortalama yakıt değerlerini kullanabilirsiniz.Fluence hangi paketler var?
Fluence Joy mu Touch mu?Renault Fluence Touch vs. Joy karşılaştırması! 1.5 DCI motor hacmi sunan Fluence modelinin teknik ve donanım özellikleri karşılaştırmasına aşağıdan ulaşabilirsiniz….2013 Renault Fluence 1.5 DCI Touch vs Joy Karşılaştırma!