AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Flowerbomb nasil bir koku?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Flowerbomb nasıl bir koku?​

isminin aksine çiçeksi değil şekerimsi kokan ama bayıcı olmayan gayet güzel parfüm. ilk sıkıldığında ağır pudra şekeri bir-iki dakika sonra pamuk şekeri kokusu gelen koku oturunca yavaş yavaş çiçek kokularının açmaya başladığı ve bence bu yüzden çok güzel olan parfüm.

Flower Bomb ne demek?​

adı “çiçek bombası” olan parfümün üst notaları mandalina, portakal, bergamot, kalp notaları yasemin, zambak, inci çiçeği, yüz yapraklı gül ve alt notaları ise amber, kaşmeran ve paçuli. afrodizyak parfümlerden biridir.

Bargello 122 numara hangi parfüm?​

Bargello 122 numara hangi parfüm?
Cevap: Merhaba 122 kodlu ürün hugo boss intense woman muadili efendim. Pudra çiçek meyve karışımı olan orta yoğunlukta bir kokumuzdur.

Chloe Signature nasıl bir koku?​

Chloe Signature nasıl bir koku?
Büyüleyici, romantik ve oldukça feminen bir kokuya sahip Signature çiçeksi bir kadın kokusu. Üst notalarında şakayık, Litchi ve frezya; orta notalarında gül, vadi zambağı ve manolya; baz notalarında ise Virginia sedir ve kehribar bulunuyor.

Spicebomb Extreme nasıl?​

yaklaşık iki hafta önce edindigim ve çok memnun olduğum parfümdür. spicebomb’un kokusunu aşırı sentetik bulduğum için önyargılıydım, fakat extreme versiyonu öyle değil. tatlı-baharatlı oranını çok güzel ayarlamışlar. en sevdiğim ozelligi ise kalıcılığı.

Hugo Boss Intense ne kokusu?​

Yasemin ve gül buketlerinin üstüne kurulu frezya ,vanilya, orkide,paçuli ve amber.

Bargello 122 Hangi parfüm fiyat?​

Bargello 122 Hangi parfüm fiyat?
Parfüm, kategorisine ait BARGELLO 122 KADIN 50 ml PARFÜM EDP ORIENTAL sadece 85,00 ₺.

Chloe Signature hangi ülkenin?​

Chloe Signature hangi ülkenin?
Chloe Parfüm Paris merkezli bir lüks bir moda markası olan Chloe giyim, aksesuar ve parfüm tasarımlarıyla dünyaca ünlü bir markadır.
Chloe Signature yaz mı kış mı?​
Günlük olarak kullanılabileceği gibi yaz içinde uygun bir tercih olacaktır. Ben chloe love’dan daha çok seviyorum bu arada kendisini.
Hugo Boss Intense nasıl?​
Hugo boss un en iyi ve en kalıcı kokuya sahip parfümü önceden kullandığım için biliyorum Koku zevki kişiye göre değişir. Bu parfüm benim zevklerime hitap eden bir parfüm. fark edilirliği ve aldığım tepkilerde güzel ancak EDP parfüme göre kalıcılığı pek fazla değil.

Bargello 122 Hangi parfüm kokusu?​

Bargello 122 Hangi parfüm kokusu?
Cevap: Merhaba 122 kodlu ürün hugo boss intense woman muadili efendim. Pudra çiçek meyve karışımı olan orta yoğunlukta bir kokumuzdur. Dört mevsim çok rahatlıkla kullanabileceğiniz her tene her tarza uyabilecek en favori kokularımızdan ilk sırasında yer alan bir kokumuzdur.

Bargello 122 neyin kokusu?​

Bargello 122 neyin kokusu?
Daha çok yaz kokusu ama iddialı. Cevap: Merhaba 122 kodlu ürün boss intense muadili ve 384 bombshell tavsiye edebilirim efendim . Bargello ürünlerini satan bir kaç satıcı mevcut .

Spicebomb ne demek?​

tasarımcı ikili flowerbomb ile kadınlara ne verdiler ise aynısını bu sefer baharatlar ile erkeksileşmiş sahiyalar ile erkeğe vermek istediler ve ortaya spicebomb çıktı. sıcak baharatlar, tarçın, tütün ve tatlı notalar hakimiyetinde olan bir parfüm. oldukça beğenilen ve başarılı bir koku bana kalırsa.

Bargello 720 Hangi parfüm?​

Cevap: Merhabalar, 720 koldu parfüm ‘ Viktor & Rolf -Spicebomb’ versiyondur.

Bargello 122 Hangi parfüm erkek?​

Bargello 122 Hangi parfüm erkek?

Bargello 720 erkek hangi parfüm?​

Bargello 720 erkek hangi parfüm?

Bargello parfüm kodları 122 Hangi parfüm?​

Bargello 122 Hangi parfüm hangi parfüm?​

Cevap: Merhaba 122 kodlu ürün boss intense muadili ve 384 bombshell tavsiye edebilirim efendim . Bargello ürünlerini satan bir kaç satıcı mevcut .

Flowerbomb parfümü, ismine rağmen çiçeksi değil, daha çok şekerimsi bir koku olarak tanımlanıyor. İlk sıkıldığında ağır pudra şekeri notaları alınabilirken, bir süre sonra pamuk şekeri ve çiçek notalarının açıldığı belirtiliyor. Özellikle güzel bulunmasının sebebi ise bu farklı koku evrimi olabilir.

Flower Bomb isminin anlamı ise "çiçek bombası" olarak çevrilebilir. Üst notalarda mandalina, portakal, bergamot; kalp notalarda yasemin, zambak, inci çiçeği, yüz yapraklı gül; alt notalarda ise amber, kaşmeran ve paçuli gibi notalar bulunuyor. Afrodizyak özellikleri olan bu parfüm, genellikle beğenilen ve başarılı bulunan bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Chloe Signature ise oldukça büyüleyici, romantik ve feminen bir koku. Üst notalarda şakayık, Litchi ve frezya; orta notalarda gül, vadi zambağı ve manolya; baz notalarda ise Virginia sedir ve kehribar yer alıyor. Günlük kullanıma uygun olmasının yanı sıra özellikle yaz aylarında tercih edilebileceği belirtiliyor.

Spicebomb Extreme ise tatlı ve baharatlı notaların güzel bir dengesiyle hazırlanmış bir parfüm olarak tanımlanıyor. Özellikle kalıcılığının beğenildiği belirtiliyor. Hugo Boss Intense ise yasemin, gül, frezya, vanilya, orkide, paçuli ve amber gibi notaların bir araya geldiği bir kokuya sahip.

Bargello 122, Hugo Boss Intense Woman'a benzer bir koku olarak ifade ediliyor. Pudra, çiçek ve meyve notalarının orta yoğunlukta bir karışımı olduğu belirtiliyor. Bu parfümün her tarza ve tene uygun olduğu ve dört mevsim rahatlıkla kullanılabileceği vurgulanıyor. Bargello 720 ise Viktor & Rolf - Spicebomb'a benzetilen bir parfüm olarak görünüyor. Bu kokularla ilgili daha detaylı bilgi almak için Bargello ürünlerini satan satıcılara danışılabilir.

Geri