- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Fitness duruş hedefi nedir?
Duruş Duruş halkası en az bir dakika ayakta durduğunuz ve hareket ettiğiniz saatleri gösterir. Gün içerisinde 12 farklı saatte ayağa kalkıp en az 1 dakika gezinerek günlük Duruş hedefinize ulaşın. Tüm gün ayakta duruyor olsanız bile duruş kredisi kazanmak için yine de etrafta gezinmeniz gerekir.Günlük hareket hedefi kaç olmalı?
Bu 260 aktif kalori Taşı hedefimize doğru giderken, toplam kalori basittir ve otururken bile gün boyunca yakılan tüm kalorilerin bir göstergesidir. Kendimiz de dahil olmak üzere tanıdığımız çoğu insan 600-700 civarında bir Hareket hedefi olarak hedefliyor.
iPhone Fitness uygulaması nasıl kullanılır?
Nasıl trend olduğunuzu görmek için şu adımları izleyin:- iPhone’unuzda Fitness uygulamasını açın, sonra Özet’e dokunun.
- Eğilimleri görmek için yukarı kaydırın.
- Bir eğilimi nasıl tersine çevireceğinizi öğrenmek için Daha Fazlasını Gör’e dokunun.
- Belirli bir eğilimin geçmişini görmek için eğilime dokunun.
Apple Watch neye göre kalori hesaplıyor?
Boyunuz, kilonuz, cinsiyetiniz ve yaşınız gibi kişisel bilgileriniz Apple Watch’un kaç kalori yaktığınızı ve daha fazlasını hesaplamak için kullandığı bilgiler arasındadır.
Tespite göre insan tüm gün hiçbir şey yapmasa bile 2.000 kalori zaten harcıyor.
Apple Watch fitness nasıl kullanılır?
İlerlemenizi izleme
- iPhone’unuzda Watch uygulamasını açın.
- Saatim sekmesine dokunun, ardından Antrenman > Görüntü’ye dokunun.
- Bir antrenman seçin, ardından Düzenle’ye dokunun.
- Dahil etmek istediğiniz ölçüleri değiştirin: Bir ölçüyü kaldırmak için yanındaki eksi düğmesine ve ardından Kaldır’a dokunun.
iPhone Adım sayar nasıl aktif edilir?
Sağlığınızla ilgili bilgileri girme- Sağlık uygulamasını açın ve Göz At sekmesine dokunun.
- Aktivite gibi bir kategoriye dokunun.
- Adım gibi bir alt kategoriye dokunun.
- Sağ üst köşedeki Veri Ekle’ye dokunun.
- Aktivite için tarih, saat ve verileri girin.
- Bitirdiğinizde Ekle’ye dokunun.
Apple’da adım sayar nerede?
Sağlık uygulamasını açın ve Göz At sekmesine dokunun. Aktivite gibi bir kategoriye dokunun. Adım gibi bir alt kategoriye dokunun. Tüm Verileri Göster’e ve ardından sağ üst köşedeki Düzenle’ye dokunun.
Koşu dış nedir?
Tekerlekli Sandalye. Manuel tekerlekli sandalye kullanıyorsanız Tekerlekli Sandalye (Dış) Yürüyüş Temposu veya Tekerlekli Sandalye (Dış) Koşu Temposu öğesini seçebilirsiniz.Apple Watch yakılan kaloriyi nasıl hesaplıyor?
Apple Watch, yaktığınız kalori miktarı gibi hesaplamalar için boy, kilo, cinsiyet ve yaş gibi kişisel bilgilerinizi kullanır. Kişisel bilgilerinizi güncellemek için iPhone’unuzda Apple Watch uygulamasını açın. Saatim sekmesine ve ardından Sağlık > Sağlık Profili’ne dokunun.
Watch’u daha çok kullandıkça bizi daha iyi tanıyarak nasıl hareketler yaptığımızı, ortalama kalp ritmimizi, normal ve normal dışı aktivitelerimizi ölçebiliyor. Böylece zamanla daha doğru veriler ve kalori hesaplamaları yapabiliyor.
iPhone saat kadranı yarat nedir?
Koleksiyonunuza bir saat kadranı ekleme Aynı tasarımın farklı varyasyonlarını bile yaratabilirsiniz. Kullanılan saat kadranı görüntülenirken ekrana dokunup basılı tutun. En sola kadar kaydırın, sonra Yeni düğmesine (+) dokunun. Saat kadranlarına göz atmak için Digital Crown’u döndürün, sonra Ekle’ye dokunun.