Fit Pizza Tarifi İçin Malzemeler
6 yemek kaşığı yulaf
2 yemek kaşığı yoğurt
1 adet yumurta
Yarım çay kaşığı kabartma tozu
Yarım çay kaşığı tuz
Kekik
1 yemek kaşığı ev yapımı domates salçası
1 yemek kaşığı su
Üzerine isteğe göre;
Peynir
Zeytin
Mantar
Biber
Fit Pizza Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yulaf, yoğurt, yumurta blenderdan geçirilir. Kabartma tozu ve tuz eklenir karıştırılır.
Yağladığımız yapışmaz tavaya harcı döküyoruz kısık ateşte pişiriyoruz kapak kapalı.
Diğer yüzü pişirmek için çevirdiğimizde pişen tarafa salçaya 1 yemek kaşığı su koyup, içine kekik atıyoruz bu karışımı sürüyoruz hamurun pişen yüzüne.
Sonra malzemeleri diziyoruz üzerine kısık ateşte kapak kapalı altının da pişmesini bekliyoruz. Bu arada peynirlerde eriyor.
Ben mantar, biber, zeytin, köy peyniri, mozzarella peyniri koydum. Hatta mantarı az yağda bi çevirdim kızarttım. Efsane bir lezzet diyet yapanlar kaşar koymadan tüketebilirsiniz Afiyetler olaaa
Fit Pizza Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
6 yemek kaşığı yulaf
2 yemek kaşığı yoğurt
1 adet yumurta
Yarım çay kaşığı kabartma tozu
Yarım çay kaşığı tuz
Kekik
1 yemek kaşığı ev yapımı domates salçası
1 yemek kaşığı su
Üzerine isteğe göre;
Peynir
Zeytin
Mantar
Biber
Fit Pizza Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yulaf, yoğurt, yumurta blenderdan geçirilir. Kabartma tozu ve tuz eklenir karıştırılır.
Yağladığımız yapışmaz tavaya harcı döküyoruz kısık ateşte pişiriyoruz kapak kapalı.
Diğer yüzü pişirmek için çevirdiğimizde pişen tarafa salçaya 1 yemek kaşığı su koyup, içine kekik atıyoruz bu karışımı sürüyoruz hamurun pişen yüzüne.
Sonra malzemeleri diziyoruz üzerine kısık ateşte kapak kapalı altının da pişmesini bekliyoruz. Bu arada peynirlerde eriyor.
Ben mantar, biber, zeytin, köy peyniri, mozzarella peyniri koydum. Hatta mantarı az yağda bi çevirdim kızarttım. Efsane bir lezzet diyet yapanlar kaşar koymadan tüketebilirsiniz Afiyetler olaaa
Fit Pizza Tarifi Fotoğraflı Yapılışı