- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Firmalar araçlarını neden geri çağırıyor?
Araç geri çağırma firmalar tarafından bazen tercih edilen bir uygulamadır. Bunun yapılmasına neden olan birçok sebep vardır. Ancak kısaca anlatmak gerekirse bu işlem seri üretim yapılan araçlarda oluşabilecek bir sorunun tespit edilmesi ve aracın buna hazır olmaması nedeniyle yapılmaktadır.Hyundai neden geri çağırıyor?
Hyundai Geri Çağırma Haziran Ayında Başlayacak Frenleme sistemindeki, fren sıvısının ABS modülüne sızmasına neden olmaktadır. Muhtemelen bir elektriksel kısa devre ile sonuçlanabilecek kusurdan kaynaklı olduğu düşünülmketedir.Geri vitesi kim buldu?
Geri Vitese Sahip İlk Araba Geri vites sistemini bulunduran ilk araba, Karl Benz sayesinde yarıştan birkaç yıl sonra ortaya çıktı.
Geri çağırma nedir?
Geri Çekme / Geri Çağırma Nedir? Tüm gıda güvenliği yönetim sistemlerinde; ürünler elden çıktıktan sonra, tüketiminin durdurulması ve gerekli hallerde geri toplatılmasını içeren bir sistem kurulması zorunlu tutulmaktadır.Ford hangi araçları geri çağırıyor?
ABD’li otomotiv üreticisi Ford, son dönemlerin en büyük geri çağırma operasyonlarından birine imza atıyor. Şirket, dünya çapında 775 bin Explorer SUV modelini geri çağıracağını duyurdu. Araçların geri çağırılma gerekçesi direksiyon sistemlerindeki bir arıza.Hyundai şase numarası nerede yazar?
Hyundai’nizin ön camının sol iç kısmında ya da ruhsat dokümanından şasi numarasına ulaşmanız mümkün.
Arabalarda otomatik vitesi kim buldu?
Otomatik şanzıman 1921 yılında Regina, Saskatchewan, Kanada’dan Alfred Horner Munro tarafından icat edildi ve 1923’te Kanada patenti CA 235757 olarak kayda geçti.Otomatik Sanzimani kim icat etti?
Oscar H. BankerRichard SpikesHoward Frederick HobbsOtomatik şanzıman/YaratıcılarıGeri çekme tatbikatı nedir?
Bu durumda, tüketiciler etkilenmeden, gıdaların kontrol altına alınması ve tüketimlerinin engellenmesi gerekir. Bu müdahaleye geri çekme (dağıtım ve kullanımının durdurulması) veya geri çağırma (son tüketici veya perakendeci rafından geri toplatılması) denir.