AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Fırınsız Baton Pasta (Pratik Kolay)

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Fırınsız Baton Pasta (Pratik Kolay) Tanımı İçin Materyaller
2 paket petibör bisküvi
2 yemek kaşığı kakao
Çeyrek su bardağı tereyağı
2 buçuk su bardağı süt
İç gereç için;
2 paket kremşanti
Üzeri için;
Artan kremşantiye
1 çorba kaşığı kadar kakao
Süsleme için;
Vişne yahut dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz

Fırınsız Baton Pasta (Pratik Kolay) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle bisküvilerimizi toz olana kadar robottan geçelim.
Derin bir kasede yahut kaba robottan geçtiğimiz bisküvilerimizi koyalım. Akabinde kakaoyu bisküvilerin üzerine eleyerek ekleyelim ve karıştırıp, harmanlayalım.
Daha sonra tereyağını ekleyip karıştıralım. En son şutu azar azar bisküvili karışama ekleyip karıştırmaya devam edelim.
Bu karışımı hamur üzere elimizde yoğuralım. Hamur kıvamına gelince yağlı kağıda serip merdane yardımı ile açalım.
Hazırladığımız kremşantiyi üzerine yayalım yağlı kağıt yardımı ile rulo formunda saralım. Buzlukta 5 dakika bekletip, çıkaralım servis tabağına koyup, kalan kremşantiyi kakao ekleyip, karıştıralım.
Daha sonra kakaolu kremşantiyi pastanın üzerini kaplayacak biçimde yayalım. Üzerini dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz ben vişnelerle süsledim. afiyet olsun.
Fırınsız Baton Pasta (Pratik Kolay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst