SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Fırında Yumurtalı Ekmek Tanımı İçin Malzemeler
4 adet yumurta
Yarım su bardağı süt
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı pul biber
1 kaç kısım maydanoz
Kaşar peynir (Ben 6 dilim kullandım )
Fırında Yumurtalı Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Oval kabın içine 4 yumurta kırıp, yarım su bardağı sütü ekleyip güzelce karıştırıp, tuz pul, biber ve maydanozu ekleyip, tekrar karıştırın.
Ekmekleri dilimleyip, iki tarafını yumurtaya bulayıp fırın tepsiye dizin.
Ben 6 dilim kaşar peyniri doğradım rendeleye de bilirsiniz.
Rendelediğiniz kaşar peynirini üzerine döküp fırına verin.
10-15 dakika pişmesi kâfi olacak nar üzere kızarana kadar pişirin. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun Deneyenler fotoğraflarınızı yorumlarınızı bekliyorum Bayat ekmeklerinizi atmayın değerlendirin.
Fırında Yumurtalı Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
4 adet yumurta
Yarım su bardağı süt
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı pul biber
1 kaç kısım maydanoz
Kaşar peynir (Ben 6 dilim kullandım )
Fırında Yumurtalı Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Oval kabın içine 4 yumurta kırıp, yarım su bardağı sütü ekleyip güzelce karıştırıp, tuz pul, biber ve maydanozu ekleyip, tekrar karıştırın.
Ekmekleri dilimleyip, iki tarafını yumurtaya bulayıp fırın tepsiye dizin.
Ben 6 dilim kaşar peyniri doğradım rendeleye de bilirsiniz.
Rendelediğiniz kaşar peynirini üzerine döküp fırına verin.
10-15 dakika pişmesi kâfi olacak nar üzere kızarana kadar pişirin. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun Deneyenler fotoğraflarınızı yorumlarınızı bekliyorum Bayat ekmeklerinizi atmayın değerlendirin.
Fırında Yumurtalı Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı