AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Fırında Tavuklu Türlü Yemeği

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Fırında Tavuklu Türlü Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
1 tam tavuk göğsü
Yarım kilo arpacık soğan
1 adet kırmızı biber
1 adet sarı biber
1 adet yeşil biber
1 çay bardağı bezelye
1 adet havuç
1 tatlı kaşığı salça
2 yemek kaşığı tereyağ
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz
Karabiber

Fırında Tavuklu Türlü Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuk iri olacak formda doğranır.
Soğanlar soyulur.
Biberler istenilen halde doğranır.
Havuç doğranır.
Tavaya yağlar alınır.
Üzerine soğan, biberler ve havuç konulur, birkaç cins çevrilir.
Üzerine bezelye ve salça konulur. Birkaç cins da bu formda çevrilir.
Daha sonra bu gereçler ve tavuk fırın kabına konulur,üzerine geçecek kadar sıcak su konulur.
Fırın kabının üstü folyo ile kapatılır.
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında tüm materyaller pişene kadar pişirilir.
Evde hangi zerzevat varsa onlarla da yapılabilir.

Fırında Tavuklu Türlü Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst