Fırında Tavuklu Patates Tanımı İçin Gereçler
Kişi sayısına nazaran tavuk baget (8-10 adet kadar)
6-7 adet patates
1 çay bardağı yarım sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
2 diş sarımsak
Baharat (isteğe göre)
Fırında Tavuklu Patates Tanımı Yapılışı
Patatesleri elma dilim doğrayıp kaba boşaltın.
Rendelenmiş sarımsağı, baharatları, tuzu, sıvı yağını ve tavuğu ekleyip güzelce harmanlayıp 15 dakika dinlendiriyoruz.
Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye dizip 175 derecede 30-35 dakika pişiriyoruz.
Afiyetle şeker olsun.
Kişi sayısına nazaran tavuk baget (8-10 adet kadar)
6-7 adet patates
1 çay bardağı yarım sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
2 diş sarımsak
Baharat (isteğe göre)
Fırında Tavuklu Patates Tanımı Yapılışı
Patatesleri elma dilim doğrayıp kaba boşaltın.
Rendelenmiş sarımsağı, baharatları, tuzu, sıvı yağını ve tavuğu ekleyip güzelce harmanlayıp 15 dakika dinlendiriyoruz.
Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye dizip 175 derecede 30-35 dakika pişiriyoruz.
Afiyetle şeker olsun.