Fırında Tavuk Tanımı İçin Materyaller
1 adet kemikli tavuk göğüs
4 adet orta uzunluk patates
2 adet yeşil biber
2 adet kırmızı biber
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yemek kaşığı salça
Baharatlar ;pulbiber, karabiber ,kimyon, kekik, tuz (birer çay kaşığı)
1 kuru soğan rendesi
3 diş sarımsak rendesi
Fırında Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tavuklar uygun kaba alınır elma dilim doğranmış patates koyulur.
İri doğranmış biberler de koyulur.
Soğan sarımsak rendeside koyulur.
Salça ,baharatlar yağda koyulur karıştılır harmanlanır ,tepsiye alınır .
200 derecede 30 dakika kadar üstü kızarana kadar pişirilir.
Fırında Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 adet kemikli tavuk göğüs
4 adet orta uzunluk patates
2 adet yeşil biber
2 adet kırmızı biber
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yemek kaşığı salça
Baharatlar ;pulbiber, karabiber ,kimyon, kekik, tuz (birer çay kaşığı)
1 kuru soğan rendesi
3 diş sarımsak rendesi
Fırında Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tavuklar uygun kaba alınır elma dilim doğranmış patates koyulur.
İri doğranmış biberler de koyulur.
Soğan sarımsak rendeside koyulur.
Salça ,baharatlar yağda koyulur karıştılır harmanlanır ,tepsiye alınır .
200 derecede 30 dakika kadar üstü kızarana kadar pişirilir.
Fırında Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı