Fırında Tavuk Şiş Tanımı İçin Malzemeler
1 paket tavuk bonfile
2-3 adet yeşil biber
2 adet kapya biber
2 orta uzunluk patates
5-6 adet mantar
Tam bir baş sarımsak
2 baş soğan
Tavuklar için sos;
2 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Kekik
Tuz
Tatlı toz biber
Karabiber
10-15 tane şiş çöp çubukları
Fırında Tavuk Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle yoğurt ile sosu hazırlayıp tavukları içinde 15-20 dk bekletelim.
Şiş çöp çubuklarına dizelim.
Sebzeleri yıkayıp temizleyip hazırlayalım.
Şişe dizelim mantarları da şişe dizelim.
Fırın teline tümüm eti ve sebzeyi dizelim.
Alt tepsisini alta koyalım yağı içine akacak.
200-220 derecede pişirelim.
Çok lezzetli doyurucu oluyor. Afiyet olsun.
Fırında Tavuk Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 paket tavuk bonfile
2-3 adet yeşil biber
2 adet kapya biber
2 orta uzunluk patates
5-6 adet mantar
Tam bir baş sarımsak
2 baş soğan
Tavuklar için sos;
2 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Kekik
Tuz
Tatlı toz biber
Karabiber
10-15 tane şiş çöp çubukları
Fırında Tavuk Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle yoğurt ile sosu hazırlayıp tavukları içinde 15-20 dk bekletelim.
Şiş çöp çubuklarına dizelim.
Sebzeleri yıkayıp temizleyip hazırlayalım.
Şişe dizelim mantarları da şişe dizelim.
Fırın teline tümüm eti ve sebzeyi dizelim.
Alt tepsisini alta koyalım yağı içine akacak.
200-220 derecede pişirelim.
Çok lezzetli doyurucu oluyor. Afiyet olsun.
Fırında Tavuk Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı