SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Fırında Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler
4 adet yarım tavuk göğsü
Kaşar peyniri dilimleri
2 orta uzunluk dilimlenmiş domates
4-5 adet ince doğranmış mantar
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Sosu için;
1 yemek kaşığı domates salçası
1 çay bardağı su
Fırında Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Göğüs etlerine bıçak yardımıyla kesikler atalım ve pişirme yapacağımız borcama yerleştirelim.
Sırasıyla domates, kaşar ve mantar dilimlerini kesiklerin ortasına yerleştirelim.
Üzerine baharatlarını ekleyerek, ortalara girecek formda zeytinyağı gezdirelim.
1 yemek kaşığı salçayı suda eritelim.
Salçalı suyu pişirme kabının tabanına dökelim.
200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim.
Fırında Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
4 adet yarım tavuk göğsü
Kaşar peyniri dilimleri
2 orta uzunluk dilimlenmiş domates
4-5 adet ince doğranmış mantar
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Sosu için;
1 yemek kaşığı domates salçası
1 çay bardağı su
Fırında Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Göğüs etlerine bıçak yardımıyla kesikler atalım ve pişirme yapacağımız borcama yerleştirelim.
Sırasıyla domates, kaşar ve mantar dilimlerini kesiklerin ortasına yerleştirelim.
Üzerine baharatlarını ekleyerek, ortalara girecek formda zeytinyağı gezdirelim.
1 yemek kaşığı salçayı suda eritelim.
Salçalı suyu pişirme kabının tabanına dökelim.
200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim.
Fırında Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı