Fırında Tavuk But Tanımı İçin Malzemeler
6 -8 tavuk but
Sosu için
1 adet soğan
1-2 yemek kaşığı salça
Karabiber
Kimyon
Tuz
2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
Fırında Tavuk But Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk evvel isteğe nazaran butların derileri alınır.
Yıkayıp bir tencereye alınır.
Üzerine çıkacak kadar su tuz koyulur.Pişirilir.
Butlar pişerken sosu hazırlanır.Pişen butlar borcam yahut bir tepsiye alınır.
Sosu sürülür fırında üzeri kızarana kadar pişirilir.Afiyet olsun.
Fırında Tavuk But Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
6 -8 tavuk but
Sosu için
1 adet soğan
1-2 yemek kaşığı salça
Karabiber
Kimyon
Tuz
2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
Fırında Tavuk But Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk evvel isteğe nazaran butların derileri alınır.
Yıkayıp bir tencereye alınır.
Üzerine çıkacak kadar su tuz koyulur.Pişirilir.
Butlar pişerken sosu hazırlanır.Pişen butlar borcam yahut bir tepsiye alınır.
Sosu sürülür fırında üzeri kızarana kadar pişirilir.Afiyet olsun.
Fırında Tavuk But Tanımı Fotoğraflı Yapılışı