- Konu Yazar
- #1
Fırında Sucuklu Patates Tanımı İçin Malzemeler
Üç kişilik için gereçler;
4 tane orta uzunluk patates
1 yemek kaşığı tereyağ
250 gram sucuk
200 gram kaşar peyniri
1 çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı karabiber
Yarım çay kaşığı kimyon
Bir çay kaşığı kırmızı toz biber
Fırında Sucuklu Patates Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Patatesleri soyup küp kesin üzerini geçecek kadar suda haşlayıp suyunu süzün.
Patatesleri sıcakken geniş bir kaseye alıp üzerine tereyağ ,doğranmış kaşar peyniri, tuz, karabiber, kimyon, acı pul biber döküp patates ezici ile ezip porsiyonluk kaplara paylaştırın.
Üzerine tekrar rende kaşar dökün sucukları dizin.
tekrar sucukların üzerine kaşar döküp evvelce ısınmış 170 derece alt üst ayar fırında kaşar eriyene kadar pişirin sıcak servis edin afiyet olsun.
Tek borcamda da yapabilirsiniz.
Fırında Sucuklu Patates Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Üç kişilik için gereçler;
4 tane orta uzunluk patates
1 yemek kaşığı tereyağ
250 gram sucuk
200 gram kaşar peyniri
1 çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı karabiber
Yarım çay kaşığı kimyon
Bir çay kaşığı kırmızı toz biber
Fırında Sucuklu Patates Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Patatesleri soyup küp kesin üzerini geçecek kadar suda haşlayıp suyunu süzün.
Patatesleri sıcakken geniş bir kaseye alıp üzerine tereyağ ,doğranmış kaşar peyniri, tuz, karabiber, kimyon, acı pul biber döküp patates ezici ile ezip porsiyonluk kaplara paylaştırın.
Üzerine tekrar rende kaşar dökün sucukları dizin.
tekrar sucukların üzerine kaşar döküp evvelce ısınmış 170 derece alt üst ayar fırında kaşar eriyene kadar pişirin sıcak servis edin afiyet olsun.
Tek borcamda da yapabilirsiniz.
Fırında Sucuklu Patates Tanımı Fotoğraflı Yapılışı