SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Fırında Soslu Tavuk Kanat Tanımı İçin Malzemeler
1 kg tavuk kanat
1 yemek kaşığı biber salçası
2 yemek kaşığı mayonez
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı toz biber
1 tatlı kaşığı pulbiber
5 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Fırında Soslu Tavuk Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle karıştırma kasenin içine zeytinyağını, mayonezi, baharatları ek ederek birlikte karıştırın.
Ardından salçayı ekleyip karıştırın.
En son tavuk kanatlarını ek ederek tüm harcı karıştırın ve 1 saat buzdolabında bekletin. Vaktiniz varsa bir gece buzdolabında bekletin.
Ardından yağlı kâğıt serilmiş fırın tepsisine kanatları dizin ve 200 derecede üzerleri kızarana kadar fanlı fırında 50 dakika pişirin.
Ardından kanatları servis tabağına bırakın afiyet olsun.
Fırında Soslu Tavuk Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 kg tavuk kanat
1 yemek kaşığı biber salçası
2 yemek kaşığı mayonez
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı toz biber
1 tatlı kaşığı pulbiber
5 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Fırında Soslu Tavuk Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle karıştırma kasenin içine zeytinyağını, mayonezi, baharatları ek ederek birlikte karıştırın.
Ardından salçayı ekleyip karıştırın.
En son tavuk kanatlarını ek ederek tüm harcı karıştırın ve 1 saat buzdolabında bekletin. Vaktiniz varsa bir gece buzdolabında bekletin.
Ardından yağlı kâğıt serilmiş fırın tepsisine kanatları dizin ve 200 derecede üzerleri kızarana kadar fanlı fırında 50 dakika pişirin.
Ardından kanatları servis tabağına bırakın afiyet olsun.
Fırında Soslu Tavuk Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı