Fırında Somon Balığı Tanımı İçin Materyaller
600 gram somon balığı
2 diş sarımsak
1 adet defne yaprağı
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz
Karabiber
Paprika
Fırında Somon Balığı Tanımı Yapılışı
Somon balığını yıkayıp hafif yağlanmış borcama yerleştirin.
Üzerine tuz, karabiber ve paprika serpin.
Balığın üzerine sıvı yağ gezdirin ve elinizle balığın her yerine yedirin.
Balığın etrafına sarımsak ve defne yaprağını koyun.
Üzerini folyo ile kapatıp evvelce ısıtılmış 200 derece fırında 30 dakika pişirin.
600 gram somon balığı
2 diş sarımsak
1 adet defne yaprağı
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz
Karabiber
Paprika
Fırında Somon Balığı Tanımı Yapılışı
Somon balığını yıkayıp hafif yağlanmış borcama yerleştirin.
Üzerine tuz, karabiber ve paprika serpin.
Balığın üzerine sıvı yağ gezdirin ve elinizle balığın her yerine yedirin.
Balığın etrafına sarımsak ve defne yaprağını koyun.
Üzerini folyo ile kapatıp evvelce ısıtılmış 200 derece fırında 30 dakika pişirin.