SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Fırında Sebzeli Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
500 gram tavuk göğüsü
6-7 adet patates orta boy
1 adet soğan
3 adet havuç
150 gram mantar
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber, kirimizi toz biber
Fırında Sebzeli Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm zerzevatları yıkayıp doğruyoruz.
Tavuk göğsünü küçük küçük kesip baharatlara bulayalım.
Tepsiye sıvı yağ döküyoruz ve tavukları ve zerzevatları ek ediyoruz.
Önceden ısıtılmış orta göz fırında 200 derece 30 dakika pişirelim. Afiyet olsun….
Fırında Sebzeli Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
500 gram tavuk göğüsü
6-7 adet patates orta boy
1 adet soğan
3 adet havuç
150 gram mantar
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber, kirimizi toz biber
Fırında Sebzeli Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm zerzevatları yıkayıp doğruyoruz.
Tavuk göğsünü küçük küçük kesip baharatlara bulayalım.
Tepsiye sıvı yağ döküyoruz ve tavukları ve zerzevatları ek ediyoruz.
Önceden ısıtılmış orta göz fırında 200 derece 30 dakika pişirelim. Afiyet olsun….
Fırında Sebzeli Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı