SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Fırında Sebzeli Tavuk Göğsü Tanımı İçin Gereçler
Yarım kilo tavuk göğsü
1 adet havuç
2 adet patates
1 adet yeşil biber
1 adet kapya biber
10 adet arpacık soğan
3 diş sarmısak
Yarım kilo mantar
Tuz karabiber pul biber kekik
1 yemek kaşığı domates salçası
1 su bardağı su
Fırında Sebzeli Tavuk Göğsü Tanımı Yapılışı
Karıştırma kabına mantar ve doğradığımız havuç ,patates, soğan, sarımsak ve biberleri koyuyoruz.
Üzerine baharatları ekleyip güzelce karıştırıyoruz ve fırın kabına yahut borcama yayıyoruz.
Üzerine zeytin yağı gezdirip 1 bardak suya salçamızı koyup güzelce karıştırıp yemeğin üzerine döküyoruz ve yağlı kağıdı ıslatıp üzerine kapatıyoruz.
Evvelce ısıtılmış 190 derecede pişirelim son olarak üzerini açıp üzeri kızarana kadar pişiriyoruz afiyet olsun.
Yarım kilo tavuk göğsü
1 adet havuç
2 adet patates
1 adet yeşil biber
1 adet kapya biber
10 adet arpacık soğan
3 diş sarmısak
Yarım kilo mantar
Tuz karabiber pul biber kekik
1 yemek kaşığı domates salçası
1 su bardağı su
Fırında Sebzeli Tavuk Göğsü Tanımı Yapılışı
Karıştırma kabına mantar ve doğradığımız havuç ,patates, soğan, sarımsak ve biberleri koyuyoruz.
Üzerine baharatları ekleyip güzelce karıştırıyoruz ve fırın kabına yahut borcama yayıyoruz.
Üzerine zeytin yağı gezdirip 1 bardak suya salçamızı koyup güzelce karıştırıp yemeğin üzerine döküyoruz ve yağlı kağıdı ıslatıp üzerine kapatıyoruz.
Evvelce ısıtılmış 190 derecede pişirelim son olarak üzerini açıp üzeri kızarana kadar pişiriyoruz afiyet olsun.