Fırında Sebze

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Fırında Zerzevat Tanımı İçin Gereçler
2 adet patates
1 adet yeşilbiber
1 adet kırmızıbiber
1 adet büyük havuç
1 adet küçük brokoli
1 adet kuru soğan
7-8 diş sarımsak
3-4 adet defne yaprağı
3-4 kısım kıyılmış maydanoz
1/2 (yarım) limonun suyu
Tuz
Karabiber
1 Türk kahvesi fincanıyla zeytinyağı

Fırında Zerzevat Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Yıkanıp doğranan sebzelere zeytinyağı, limon suyu, tuz, karabiber ve defne yaprağı eklenir, karıştırılır.
Fırın kağıdına boşaltılır (çok olursa iki fırın kağıdı kullanılır. ).
Ağzı bağlandıktan sonra fırına sürülür.
30-40 dakika fırında pişirilir, daha sonra servis edilir. Afiyet olsun.
Fırında Zerzevat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst