Fırında Salçalı Tavuk Tanımı İçin Materyaller
6 adet açılmış baget yahut tavuk pirzola
4 adet küçük soğan
1 adet büyük patates
4 adet havuç
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı biber salçası
Yarım çay bardağı su
Fırında Salçalı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Yağlı kağıt serilmiş tepsiye deriler üste gelecek biçimde tavuklar dizilir.
Soğan, patates ve havuçlar da ortalara dizilir.
Sıvı yağ, şalça ve su karıştırılır üzerlerine sürülür.
Tuz, pul biber ve kekik atılır fırına verilir.
180°c evvelden ısıtılmış fırında 25 dk pişirilir.
Fırında Salçalı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
6 adet açılmış baget yahut tavuk pirzola
4 adet küçük soğan
1 adet büyük patates
4 adet havuç
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı biber salçası
Yarım çay bardağı su
Fırında Salçalı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Yağlı kağıt serilmiş tepsiye deriler üste gelecek biçimde tavuklar dizilir.
Soğan, patates ve havuçlar da ortalara dizilir.
Sıvı yağ, şalça ve su karıştırılır üzerlerine sürülür.
Tuz, pul biber ve kekik atılır fırına verilir.
180°c evvelden ısıtılmış fırında 25 dk pişirilir.
Fırında Salçalı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı