AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fırında Pratik Karnabahar

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Fırında Pratik Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler
1 orta uzunluk karnabahar
Sosu için;
1 tatlı kaşığı toz acı biber
Yarım çay bardağı zeytin yağı
2 diş sarımsak
Tuz

Fırında Pratik Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabahar yıkayalım ve bıçakla keselim .
Yağlı kağıt serili tepsiye alalım.
Yarım bardak zeytinyağının içine pul biberi ve sarımsak rendesi ekleyip karıştıralım.
Sosu karnabaharların her yerine gelecek biçimde dökelim.
Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında denetimli pişirelim.
Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.

Deneyecek olanlardan fotoğraf ve yorumlarınızı bekliyor olucam. Tanımlarla ilgili sormak istediklerinizi herzaman sorabilirsiniz .

Fırında Pratik Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst