AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fırında Pratik Karnabahar

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Fırında Pratik Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler
1 orta uzunluk karnabahar
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı tatlı toz biber
1 tatlı kaşığı kırmızı biber
Yarım çay bardağı zeytinyağı
2 diş sarımsak
Üzeri için;
Yeteri kadar maydanoz

Fırında Pratik Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharı yıkayıp doğrayıp, tepsiye alalım.
Üzerine sarımsağı rendeleyelim ve sıvı yağ, tuz, baharatları ekleyip, karıştıralım.
Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 30 dakika denetimli pişirelim.
Servis ederken üzerine ince doğramış maydanoz ekleyebilirsiniz.
Dilerseniz sarımsaklı yoğurtla birlikte de tüketebilirsiniz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun. Tanımlarla ilgili sormak istediklerinizi her vakit sorabilirsiniz
Fırında Pratik Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst