Fırında Mantarlı Tavuk Tanımı İçin Materyaller
Tavuk göğsü 10 dilim (2 modül tavuk göğsü şinitzel olarak kasapta kestirince 10 modül çıkıyor )
1 paket mantar
3 diş sarımsak
1 adet soğan
1 kırmızı biber
1 yeşil biber
2 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı biber salçası
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
1 çay kaşığı kimyon
Tuz
Kızartmak için;
Yağ
Üzeri için ;
Kaşar peyniri
Fırında Mantarlı Tavuk Tanımı Yapılışı
2 kesim tavuk göğsü şinitzel olarak kasapta kestirince 10 kesim çıkıyor.
Tavukları karabiber ,pulbiber ,tuz ,1 kaşık salça ile harmanlayalım azda sıvı yağ koydum ben.
Kızgın yağda önlü gerili güzelce kızartalım.
Akabinde öteki bir tencerede soğanı biberleri kavuralım, salça ekleyelim.
Pembeleşen soğanlara mantarları ekleyelim .
1 çay bardağı suyla birlikte baharatları da atıp 10 dk pişirelim.
Pişen mantarları tavukların üzerine serip üstüne kaşar rendeleyip 180 derece fırına verelim.
Afiyet olsun.
Lütfen beğenmeyi unutmayalım
Tavuk göğsü 10 dilim (2 modül tavuk göğsü şinitzel olarak kasapta kestirince 10 modül çıkıyor )
1 paket mantar
3 diş sarımsak
1 adet soğan
1 kırmızı biber
1 yeşil biber
2 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı biber salçası
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
1 çay kaşığı kimyon
Tuz
Kızartmak için;
Yağ
Üzeri için ;
Kaşar peyniri
Fırında Mantarlı Tavuk Tanımı Yapılışı
2 kesim tavuk göğsü şinitzel olarak kasapta kestirince 10 kesim çıkıyor.
Tavukları karabiber ,pulbiber ,tuz ,1 kaşık salça ile harmanlayalım azda sıvı yağ koydum ben.
Kızgın yağda önlü gerili güzelce kızartalım.
Akabinde öteki bir tencerede soğanı biberleri kavuralım, salça ekleyelim.
Pembeleşen soğanlara mantarları ekleyelim .
1 çay bardağı suyla birlikte baharatları da atıp 10 dk pişirelim.
Pişen mantarları tavukların üzerine serip üstüne kaşar rendeleyip 180 derece fırına verelim.
Afiyet olsun.
Lütfen beğenmeyi unutmayalım