AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fırında Mantar Soslu Tavuk

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Fırında Mantar Soslu Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
2 adet tavuk göğsü (6-7 kesime kestim)
Tavuk için baharatlar;
Tuz
Karabiber
Kırmızı biber
Tavuk baharatı
Mantar sosu için;
250 gram mantar
1 diş sarımsak
Yarım kırmızı kapya biber
1 paket krema
Tuz
Karabiber
Yarım su bardağına bir kaşık nişasta (En son)

Fırında Mantar Soslu Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavukları baharatlayıp, tavada gerili önlü kızartın.
Sonra mantarları ve kapya biberi birebir tavaya alıp, kavurun. Kremasınıda ek edip, kaynamasını bekleyin.
Kaynadıktan sonra suda erittiğiniz nişastayıda ekleyip, karıştırın.
Mantar sosunuzu tavukların üzerine koyun ve kaşar peyniri ekleyip, üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Tanımın görüntülü üretimini instagram sayfamda bulanilirsiniz (cookingwithzehra_)
Fırında Mantar Soslu Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst