Fırında Mangal Tadında Tavuk Kanat Tanımı İçin Materyaller
1 paket tavuk kanat
3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı salça
Yarım tatlı kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı toz biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı tuz
2 diş sarımsak
Fırında Mangal Tadında Tavuk Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Sıvıyağ, salça ve baharatları bir kaba alalım ezilmiş sarımsaklarıda ekleyip, karıştıralım (Ben maydanoz koydum fotoğrafta görürsünüz lakin çabuk yandı maydanozlar maydanozsuz daha hoş olur)
Sonra tavuk kanatlarınıda koyup, düzgünce karıştıralım ve dinlendirelim.
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizelim (Çöp şişiniz varsa ona dizipte porsiyon şeklindede yapabilirsiniz öylede hoş oluyor)
180 derecelik fırında isteğe nazaran pişirelim (Ben biraz çıtır severim onun için uygunca pişirdim) yanına pirinç pilavı yahut bulgur pilavı ile servis edebilirsiniz afiyet olsun.
Fırında Mangal Tadında Tavuk Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 paket tavuk kanat
3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı salça
Yarım tatlı kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı toz biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı tuz
2 diş sarımsak
Fırında Mangal Tadında Tavuk Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Sıvıyağ, salça ve baharatları bir kaba alalım ezilmiş sarımsaklarıda ekleyip, karıştıralım (Ben maydanoz koydum fotoğrafta görürsünüz lakin çabuk yandı maydanozlar maydanozsuz daha hoş olur)
Sonra tavuk kanatlarınıda koyup, düzgünce karıştıralım ve dinlendirelim.
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizelim (Çöp şişiniz varsa ona dizipte porsiyon şeklindede yapabilirsiniz öylede hoş oluyor)
180 derecelik fırında isteğe nazaran pişirelim (Ben biraz çıtır severim onun için uygunca pişirdim) yanına pirinç pilavı yahut bulgur pilavı ile servis edebilirsiniz afiyet olsun.
Fırında Mangal Tadında Tavuk Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı