AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fırında Levrek Buğulama

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Fırında Levrek Buğulama Tarifi İcin Malzemeler

*2 kg levrek
*5 adet domates
*5 adet kuru soğan
*5 adet yeşil biber
*2 tatlı kaşığı tuz
*1 adet limon
*Yarım cay bardağı sıvı yağ

Fırında Levrek Buğulama Tarifi Yapılışı
1
*Balıkları iyice yıkıyoruz fırın tepsisine koyuyoruz
*Tuzu balığın her tarafına atıyoruz arkalı onlu
*Yağı balığın uzerinde gezdiriyoruz
*Limonu yuvarlak olarak kesiyoruz ,balığın karnına koyuyoruz ,kalan limonu balığın uzerine koyabiliriz
*Domatesi yıkayarak balığın uzerine veya yanlarına koyuyoruz
*Kuru soğanı da aynı şekilde soyup koyuyoruz
*Biberleri de ekleyerek fırına koyuyoruz
*200 derecede kızarana kadar pişiriyoruz
AFİYET OLSUN
 
Geri
Üst