Fırında Levrek Balığı Tanımı İçin Materyaller
3 adet levrek
Yarım kahve fincanı zeytinyağ
2 adet dilimlenmiş soğan
3 diş sarımsak
2 çay kaşığı kekik, tuz ve kırmızı toz biber
Fırında Levrek Balığı Tanımı Yapılışı
Tepsimizi doğranmış su anları ve rendelenmiş sarımsakları diziyoruz. Bu basamak yaptıktan sonra üstüne balıklarımızı koyuyoruz ve sosumuzu hazırlıyoruz.
Sosumuz için yarım kahve fincanı zeytin yağ iki çay kaşığı kekik iki çay kaşığı tuz ve iki çay kaşığı kırmızı toz biber sosu karıştırıyoruz o ve balığın üzerine ek ediyoruz.
Fırında 200° ayarında pişirebilirsiniz.
3 adet levrek
Yarım kahve fincanı zeytinyağ
2 adet dilimlenmiş soğan
3 diş sarımsak
2 çay kaşığı kekik, tuz ve kırmızı toz biber
Fırında Levrek Balığı Tanımı Yapılışı
Tepsimizi doğranmış su anları ve rendelenmiş sarımsakları diziyoruz. Bu basamak yaptıktan sonra üstüne balıklarımızı koyuyoruz ve sosumuzu hazırlıyoruz.
Sosumuz için yarım kahve fincanı zeytin yağ iki çay kaşığı kekik iki çay kaşığı tuz ve iki çay kaşığı kırmızı toz biber sosu karıştırıyoruz o ve balığın üzerine ek ediyoruz.
Fırında 200° ayarında pişirebilirsiniz.