SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Fırında Kızarmış Tavuk Kanadı Tanımı İçin Malzemeler
20-25 tane tavuk kanadı
Sosu için
5 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı salça
2 diş ezilmiş sarımsak
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
Tuz(baharatları damak tadınıza nazaran ayarlayabilirsiniz)
Fırında Kızarmış Tavuk Kanadı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kanatlarımızı güzelce yıkıyoruz ve suyunu süzdüyoruz.
Derin bir kapta sosumuzu hazırlıyoruz.
Sos için tüm materyalleri karıştıyoruz.
Kanatlarımızı tek tek sosumuza buluyoruz.
En son bulama bittikten sonra kalan sosumuzun içine kanatlarımızın hepsini katıp yeterlice karıştıyoruz.
Üstünü kapatıp 3 saat buzdolabında dinlendiriyoruz.
Dinlenen kanatlarımızı tepsiye tek tek diziyoruz.
200 derece fırına veriyoruz.
Üstü kızaran kanatlarımızı çıkarıp aykırı çevirip tekrar fırına veriyoruz.
İki tarafı da güzelce kızaran kanatlarımızı çıkarıyoruz ve servis ediyoruz. Afiyet olsun.
Fırında Kızarmış Tavuk Kanadı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
20-25 tane tavuk kanadı
Sosu için
5 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı salça
2 diş ezilmiş sarımsak
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
Tuz(baharatları damak tadınıza nazaran ayarlayabilirsiniz)
Fırında Kızarmış Tavuk Kanadı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kanatlarımızı güzelce yıkıyoruz ve suyunu süzdüyoruz.
Derin bir kapta sosumuzu hazırlıyoruz.
Sos için tüm materyalleri karıştıyoruz.
Kanatlarımızı tek tek sosumuza buluyoruz.
En son bulama bittikten sonra kalan sosumuzun içine kanatlarımızın hepsini katıp yeterlice karıştıyoruz.
Üstünü kapatıp 3 saat buzdolabında dinlendiriyoruz.
Dinlenen kanatlarımızı tepsiye tek tek diziyoruz.
200 derece fırına veriyoruz.
Üstü kızaran kanatlarımızı çıkarıp aykırı çevirip tekrar fırına veriyoruz.
İki tarafı da güzelce kızaran kanatlarımızı çıkarıyoruz ve servis ediyoruz. Afiyet olsun.
Fırında Kızarmış Tavuk Kanadı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı