- Konu Yazar
- #1
Fırında Kaşarlı Tavuk Göğsü Tanımı İçin Gereçler
800 gram tavuk göğsü
1 su bardağı un
1 su bardağı galeta unu
2 adet yumurta
250 gram kaşar
Yarım domates
Fırında Kaşarlı Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tavuk göğsü iki kesim olarak aldık.
Tavuk göğsünün ortasını yarıyoruz.
Bir parmak kadar içerisine 2 – 3 küp kaşar koyuyoruz.
Evvel beyaz una sonra yumurtaya en sonda galeta ununa batırıyoruz.
Üzerine kaşar rendeleyip bir iki adet domates koyuyoruz.
Yağlı kağıt üzerinde 180 derece fırında 40 dk pişiriyoruz
Fırında Kaşarlı Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
800 gram tavuk göğsü
1 su bardağı un
1 su bardağı galeta unu
2 adet yumurta
250 gram kaşar
Yarım domates
Fırında Kaşarlı Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tavuk göğsü iki kesim olarak aldık.
Tavuk göğsünün ortasını yarıyoruz.
Bir parmak kadar içerisine 2 – 3 küp kaşar koyuyoruz.
Evvel beyaz una sonra yumurtaya en sonda galeta ununa batırıyoruz.
Üzerine kaşar rendeleyip bir iki adet domates koyuyoruz.
Yağlı kağıt üzerinde 180 derece fırında 40 dk pişiriyoruz
Fırında Kaşarlı Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı