Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Fırında Kaşarlı Tavuk Göğsü

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Fırında Kaşarlı Tavuk Göğsü Tanımı İçin Gereçler
800 gram tavuk göğsü
1 su bardağı un
1 su bardağı galeta unu
2 adet yumurta
250 gram kaşar
Yarım domates

Fırında Kaşarlı Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tavuk göğsü iki kesim olarak aldık.
Tavuk göğsünün ortasını yarıyoruz.
Bir parmak kadar içerisine 2 – 3 küp kaşar koyuyoruz.
Evvel beyaz una sonra yumurtaya en sonda galeta ununa batırıyoruz.
Üzerine kaşar rendeleyip bir iki adet domates koyuyoruz.
Yağlı kağıt üzerinde 180 derece fırında 40 dk pişiriyoruz
Fırında Kaşarlı Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst