- Konu Yazar
- #1
Fırında Kaşarlı Mantar Tanımı İçin Materyaller
Yarım kilo mantar
1 su bardağı rendelenmiş kaşar
Tereyağ
Karabiber
Tuz
Fırında Kaşarlı Mantar Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Mantarlar yıkanır.
Yıkanan mantarların alt kısmı alınır ve tepsiye aykırı dizilir.
Tepsi 180 derecelik fırına verilir.
Biraz sulandıktan sonra tuzu ve karabiberi atılır.
Üzerine tereyağ kesimleri konur. Biraz daha pişirilir.
Tereyağ eridikten sonra üzerine rendelenmiş kaşarlar konur ve kızarına kadar pişirilir.Afiyet olsun
Yarım kilo mantar
1 su bardağı rendelenmiş kaşar
Tereyağ
Karabiber
Tuz
Fırında Kaşarlı Mantar Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Mantarlar yıkanır.
Yıkanan mantarların alt kısmı alınır ve tepsiye aykırı dizilir.
Tepsi 180 derecelik fırına verilir.
Biraz sulandıktan sonra tuzu ve karabiberi atılır.
Üzerine tereyağ kesimleri konur. Biraz daha pişirilir.
Tereyağ eridikten sonra üzerine rendelenmiş kaşarlar konur ve kızarına kadar pişirilir.Afiyet olsun