- Konu Yazar
- #1
Fırında Kaşarlı Mantar Tanımı İçin Materyaller
1 paket mantar
Rende ya da iri doğranmış kaşar peyniri
Tereyağı
Tuz
Kekik
Kırmızı pul biber
Fırında Kaşarlı Mantar Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Mantarlar yıkanıp sapları çıkarılır.
Yağlanmış tepsiye dizilir.
İçlerine damak zevkine nazaran tereyağı ve tuz eklenir.
En üste kaşar konulur.
Evvelce ısıtılmış 180 derecelik fırında.
30 dakika kadar pişirilir. (mantarlar suyunu salacaktır).
Fırından çıktıktan sonra üzerine dileğe nazaran pilbiber ve kekik ekilir.
1 paket mantar
Rende ya da iri doğranmış kaşar peyniri
Tereyağı
Tuz
Kekik
Kırmızı pul biber
Fırında Kaşarlı Mantar Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Mantarlar yıkanıp sapları çıkarılır.
Yağlanmış tepsiye dizilir.
İçlerine damak zevkine nazaran tereyağı ve tuz eklenir.
En üste kaşar konulur.
Evvelce ısıtılmış 180 derecelik fırında.
30 dakika kadar pişirilir. (mantarlar suyunu salacaktır).
Fırından çıktıktan sonra üzerine dileğe nazaran pilbiber ve kekik ekilir.