AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fırında Karnabahar

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Fırında Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler
1 adet küçük uzunluk karnabahar
3 yemek kaşığı sıvı yağ
2 yemek kaşığı galeta unu
2 adet yumurta
2 yemek kaşığı yoğurt
Tuz
Karabiber
Pul biber
Kimyon

Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharları yapraklarından ayırıp, küçük modüllere bölüyoruz ve kaynar suda 5 dakika haşlıyoruz.
Haşlanan karnabaharların suyunu süzüp, soğuması için bekliyoruz.
Ayrı bir kapta öteki materyalleri karıştırıp, sos hazırlıyoruz.
Fırını 200 derecede ısıtıyoruz ve fırın tepsisine yağlı kağıt koyuyoruz.
Karnabaharları sosa batırıp fırın tepsisine dizip fırınlıyoruz.
Üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
Yanına sarımsaklı yoğurtlu sos hazırlayıp, servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Fırında Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst