AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fırında Karnabahar

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Fırında Karnabahar Tanımı İçin Gereçler
Yarım karnabahar
1 adet havuç
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tozbiber
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı köri
4 yemek kaşığı yoğurt
2 diş sarımsak

Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Karnabaharları bölelim havuçları doğrayalım yıkayalım.
Borcama serdiğimiz karnabahar ve havuçların üzerine sıvı yağı ve baharatları ekleyip karıştıralım.
200 derece fırına atalım sebzeler yumuşayana kadar pişirelim.
Sarımsakları ezip yoğurda karıştıralım.
Fırından çıkardığımız sebzelerimizi servis ederken üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirelim. Afiyet olsun.
Fırında Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst