AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fırında Karnabahar Börek

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Fırında Karnabahar Börek Tanımı İçin Malzemeler
Orta uzunluk karnabahar
2 adet yumurta
1 su bardak süt
3 yemek kaşığı yoğurt
1.5 su bardağı un
2 yemek kaşığı yağ
Rendelenmiş peynir
Maydanoz
Tuz
Karabiber

Fırında Karnabahar Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharı bölüp haşlıyoruzz.
Bir taraftan da iç malzemelerinii karıştırıp homojen krep hamuru üzere bi karışım elde ediyoruz.
Haşlanan karnabaharı karışımın içine ekliyoruz ve eziyoruz.
Tepsiye yağlı kağıdımızı koyuyoruz ve hamuru döküyoruz.
Üstüne isterseniz kaşar isterseniz çörek otu ekliyorsunuz.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında alt üst ayarda üstü kızarana kadar pişirelim.
Fırından çıktığında birinci sıcaklığından sonra dilimleyelim. Afiyet olsunn.
Fırında Karnabahar Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst