SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Fırında Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
1 kg kabak
1,5 su bardağı toz şeker
Fırında Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Fırın poşetine balkabağı ve şeker konulur.
Daha sonra uygun bir borcama konulur.
Poşete kürdanla bir kaç delik açılır.
200 derecelik fırında 1 saat denetimli pişirilir.
Daha sonra poşet eksiksiz yırtılıp şerbetin ve kabakların borcama yayılması sağlanır.
10 dk kadar da bu türlü pişirilir. Daha sonra fırın kapatılır. Yaklaşık 15-20 dk kadarda fırının içinde kalacak ve böylelikle şerbeti ağdalaşacak.
Pişen tatlımızı tahin ve ceviz ile servis edebilirsiniz.Afiyet olsun
Fırında Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 kg kabak
1,5 su bardağı toz şeker
Fırında Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Fırın poşetine balkabağı ve şeker konulur.
Daha sonra uygun bir borcama konulur.
Poşete kürdanla bir kaç delik açılır.
200 derecelik fırında 1 saat denetimli pişirilir.
Daha sonra poşet eksiksiz yırtılıp şerbetin ve kabakların borcama yayılması sağlanır.
10 dk kadar da bu türlü pişirilir. Daha sonra fırın kapatılır. Yaklaşık 15-20 dk kadarda fırının içinde kalacak ve böylelikle şerbeti ağdalaşacak.
Pişen tatlımızı tahin ve ceviz ile servis edebilirsiniz.Afiyet olsun
Fırında Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı