SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Fırında Çupra Balık Tanımı İçin Malzemeler
2 adet çupra balığı
5 adet küçük uzunluk patates
1 adet orta uzunluk soğan
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığından az karabiber
Yarım çay bardağı sıvıyağ
Tereyağ
Fırında Çupra Balık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Balıklarımızın içerisini uygunca temizliyoruz ve yıkıyoruz.
Daha sonra borcama balıklarımızı alıyoruz, sonra sıvı yağımızın içerisine baharatları ekleyip karıştırıyoruz.
Patatesleri ve soğanları da isteğe nazaran kesip balığın yanına döküyoruz.
Üzerlerine hazırladığımız sıvıyağını da döküp fırınımıza veriyoruz. Afiyet olsun.
Fırında Çupra Balık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet çupra balığı
5 adet küçük uzunluk patates
1 adet orta uzunluk soğan
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığından az karabiber
Yarım çay bardağı sıvıyağ
Tereyağ
Fırında Çupra Balık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Balıklarımızın içerisini uygunca temizliyoruz ve yıkıyoruz.
Daha sonra borcama balıklarımızı alıyoruz, sonra sıvı yağımızın içerisine baharatları ekleyip karıştırıyoruz.
Patatesleri ve soğanları da isteğe nazaran kesip balığın yanına döküyoruz.
Üzerlerine hazırladığımız sıvıyağını da döküp fırınımıza veriyoruz. Afiyet olsun.
Fırında Çupra Balık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı