Fırında Çıtır Tavuk

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Fırında Çıtır Tavuk Tanımı İçin Materyaller
5 adet tavuk baget
1 kap galeta unu
Tuz
Karabiber
Kekik
Paprika
Pul biber

Fırında Çıtır Tavuk Tanımı Yapılışı

Bir tabağın içine galeta unu ve baharatlar konur karıştırılır.
Tavuk bagetler galeta ununa bulanır ve hafif yağlanmış borcama dizilir.
Üzeri folyo ile kapatılarak evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 1 saat pişirilir.
1 saatin sonunda folya çıkartılır tekrar fırına sürülür ve tavukların üzeri kızarana kadar pişirilir.
 
Geri
Üst