Fırında Çıtır Tavuk Tanımı İçin Materyaller
5 adet tavuk baget
1 kap galeta unu
Tuz
Karabiber
Kekik
Paprika
Pul biber
Fırında Çıtır Tavuk Tanımı Yapılışı
Bir tabağın içine galeta unu ve baharatlar konur karıştırılır.
Tavuk bagetler galeta ununa bulanır ve hafif yağlanmış borcama dizilir.
Üzeri folyo ile kapatılarak evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 1 saat pişirilir.
1 saatin sonunda folya çıkartılır tekrar fırına sürülür ve tavukların üzeri kızarana kadar pişirilir.
5 adet tavuk baget
1 kap galeta unu
Tuz
Karabiber
Kekik
Paprika
Pul biber
Fırında Çıtır Tavuk Tanımı Yapılışı
Bir tabağın içine galeta unu ve baharatlar konur karıştırılır.
Tavuk bagetler galeta ununa bulanır ve hafif yağlanmış borcama dizilir.
Üzeri folyo ile kapatılarak evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 1 saat pişirilir.
1 saatin sonunda folya çıkartılır tekrar fırına sürülür ve tavukların üzeri kızarana kadar pişirilir.