AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Fırında Bütün Tavuk (Yumuşacık Çok Lezzetli)

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Fırında Bütün Tavuk (Yumuşacık Çok Lezzetli) Tanımı İçin Malzemeler
1 orta uzunluk bütün tavuk
3 adet patates
3 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı köri
1 tatlı kaşığı tuz
Pişirme poşeti

Fırında Bütün Tavuk (Yumuşacık Çok Lezzetli) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bütün tavuk güzelce yıkayın. Derince bir tencereye koyun ve üzerini kapatacak kadar su, tuz ek edin kaynatın. 15 dakika kaynadıktan sonra sudan çıkartın soğumasını bekleyin.
Üzerine ve içine yoğurtlu karışımı uygunca sürün (Karışım: yoğurt, tuz, karabiber, kekik, köri, pul biber yeterlice karıştırın)
Fırın poşetine koyun, yanına dört kesime bölünmüş patatesleri de koyun, poşetin ağzını kapatın poşeti kürdanla bir kaç yerinden delik açın.
Önceden 250 derece ısıtılmış fırında pişirin. Son 5 dakikasını poşeti kesin ve pişirmeye devam edin rengi daha hoş kızarsın.
Fırında Bütün Tavuk (Yumuşacık Çok Lezzetli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst