AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fırında Brüksel Lahanası

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Fırında Brüksel Lahanası Tanımı İçin Malzemeler
500 gr brüksel lahanası
Sosuna:
3-4 kaşık zeytinyağı
1 tatlı kaşığı yoğurt (Sulu kısmından)
3 diş sarımsak
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı patates baharatı
1 tatlı kağığı tuz

Fırında Brüksel Lahanası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Brüksel lahanalarını yıkayıp, ayıklayıp ortadan ikiye ayırın buharda 10 dakika ön pişirme yapın.
Derin bir kâse ye alın üzerine 1 orta uzunluk piyazlık doğranmış soğanı ve sosunu ekleyip yeterlice karıştırın.
Yağlı kâğıt serili tepsiye dökün,üzerine çokça susam serpin.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında yeterlice kızarana kadar pişirin. Yerken yanına yoğurtta alırsanız nefis oluyor.
Fırında Brüksel Lahanası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst