- Konu Yazar
- #1
Fırında Ballı Tavuk Kanadı Tarifi İçin Malzemeler
1 kg tavuk kanadı
1 fincan sıvı yağ
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı toz biber
1 tatlı kaşığı tuz
Çok az karabiber
1 tatlı kaşığı köri
Fırında Ballı Tavuk Kanadı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bütün malzemeler tavuk kanadıyla harmanlanır ve marine edilir. Ben 1 saat beklettim ama 1 gece bekleyince sosu daha güzel içine çekiyor.
Sonra fırın tepsisine dizilir.
Garnitür amaçlı elma dilimi patateste ilave ettim. Onuda tuz, karabiber, kırmızıbiber, kekik ve zeytinyağıyla marine ettim.
Ardında bütün malzemeleri 190 derecelik fırında altı üstü kızarana kadar pişirdim.
Afiyet olsun.
Fırında Ballı Tavuk Kanadı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
1 kg tavuk kanadı
1 fincan sıvı yağ
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı toz biber
1 tatlı kaşığı tuz
Çok az karabiber
1 tatlı kaşığı köri
Fırında Ballı Tavuk Kanadı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bütün malzemeler tavuk kanadıyla harmanlanır ve marine edilir. Ben 1 saat beklettim ama 1 gece bekleyince sosu daha güzel içine çekiyor.
Sonra fırın tepsisine dizilir.
Garnitür amaçlı elma dilimi patateste ilave ettim. Onuda tuz, karabiber, kırmızıbiber, kekik ve zeytinyağıyla marine ettim.
Ardında bütün malzemeleri 190 derecelik fırında altı üstü kızarana kadar pişirdim.
Afiyet olsun.
Fırında Ballı Tavuk Kanadı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı