AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fırında Balık

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Fırında Balık Tanımı İçin Malzemeler
4 adet levrek
4 adet patates
3 adet soğan
4,5 diş sarımsak
Karabiber
Zeytin yağı
Tuz
Az pul biber
4,5 adet defne yaprağı
Yağlı kağıt tepsi altına sermek için

Fırında Balık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle balıkları yıkayalım ve süzelim. Sonra güzelce tuzlayın, biraz tuzunda beklesin balıklar.
Sonra patates sarımsak soğanları halka halka doğrayalım ve yağlı kağıt fırın tepsisine yerleştirelim.
Doğradığınız zerzevatları dizin ve üzerine tuz, karabiber, zeytin yağı gezdirin.
Balıkların üzerine bir iki çizim atın ve sebzelerin üzerine dizin.
Zeytin yağını karabiberi isteğe bağlı pul biberini içine üzerine güzelce gezdirin.
En son defne yaprağı bırakıp yağlı kağıtla üzerini kapatın 250 derece fırında 30 dakika pişirin sonra yağlı kağıdı kaldırıp 15 dakika o denli pişirin şimdiden afiyet olsun ‍
Fırında Balık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst