AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fırında Balık (İçi Dolu)

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Fırında Balık (İçi Dolu) Tarifi İçin Malzemeler
2 adet balık
2 adet sarımsak
2 adet patates
1 adet domates
1 adet soğan
1 adet limon
Sıvı yağ
Tuz
Kekik (İsteğe bağlı)
Pişirme kağıdı
Alüminyum folyo

Fırında Balık (İçi Dolu) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Temizleyip yıkadığımız balığımızı yağlayıp, tuzluyoruz ve üstüne 2 tane kesik atıyoruz.
Ardından patates, limon, domates, soğan, sarımsak dilim dilim kesiyoruz çok az yağlayıp, tuzluyoruz ve balığımızın içine dolduruyoruz.
Sonra balığımızı ilk olarak pişirme kağıdına sarıp ardından alüminyum folyoya sarıyoruz ve fırınımıza veriyoruz yaklaşık olarak 1-1,5 saat pişirilir.
Fırından fırına farklılık olabilir kontrollü bir şekilde pişiriyoruz, lokum gibi bir balık olacak emin olabilirsiniz. Hem basit hem lezzetli bir tarif denemenizi tavsiye ederim kızartmayla uğraşmıyoruz ve bir o kadar kolay deneyenlere şimdiden afiyet bal şeker ve şifa olsun fotoğraflarınızı bekliyorum
Fırında Balık (İçi Dolu) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst