Fırın Makarna Tanımı İçin Malzemeler
1 paket fırın makarna
4 su bardağı süt
2 yemek kaşığı un
1 çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
300 gr kaşar peyniri
50 gr tereyağı
Fırın Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle makarnayı haşlıyoruz,.
2 yemek kaşığı un,1 çay bardağı sıvı yağ,4 su bardağı,1 tatlı kaşığı tuz ile beşamel sos yapıyoruz.
Kaynadıktan sonra süzdüğünüz makarnayı ile karıştırıp fırın tepsisine döküyoruz.
Üzerine bol kaşar peyniri ve dileğe nazaran tereyağı ekliyoruz.
200 derece de kızarana kadar pişirilir.Şimdiden afiyet olsun.
Fırın Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 paket fırın makarna
4 su bardağı süt
2 yemek kaşığı un
1 çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
300 gr kaşar peyniri
50 gr tereyağı
Fırın Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle makarnayı haşlıyoruz,.
2 yemek kaşığı un,1 çay bardağı sıvı yağ,4 su bardağı,1 tatlı kaşığı tuz ile beşamel sos yapıyoruz.
Kaynadıktan sonra süzdüğünüz makarnayı ile karıştırıp fırın tepsisine döküyoruz.
Üzerine bol kaşar peyniri ve dileğe nazaran tereyağı ekliyoruz.
200 derece de kızarana kadar pişirilir.Şimdiden afiyet olsun.
Fırın Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı