AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fırın Ekmek Hamuruyla Şekerli Kaşarlı Pide

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Fırın Ekmek Hamuruyla Şekerli Kaşarlı Pide Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kg. fırından ekmek hamuru
3 kibrit kutusu büyüklüğünde rendelenmiş kaşar peyniri
2,5-3 yemek kaşığı toz şeker

Fırın Ekmek Hamuruyla Şekerli Kaşarlı Pide Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ekmek hamurunu ikiye bölün ve elinizde incelterek pide büyüklüğünde açın.
İçine rendelediğiniz kasar peynirini ve sonrasında toz şekerini serpin.
Kenarlarını kıvırın ve dilerseniz kenarlarını sıvı yağ ya da su ile yağlayın.
Ben yağ yahut su kullanmadım. Kızarmasını isterseniz bunu yapın.
200 derece fanlı ayarlı fırında altı üstü kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.
Fırın Ekmek Hamuruyla Şekerli Kaşarlı Pide Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst