Finish Powerball Quantum nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Finish Powerball Quantum nedir?​

Finish Quantum tablet, Finish ürün porföyü içerisindeki en iyi performansa sahip üründür. İçerisindeki toz deterjan zorlu kirlere etki eder, jel deterjan yağı söker atar, eşsiz Powerball ile mükemmel parlaklık sağlar.

Finish Quantum iyi mi?​

En son Finish Quantum denemiştim, kalıntı neredeyse sıfıra indi ve ağır da kokmuyor. Sonrasında Finish Quantum Max piyasaya çıkınca denedim ve bundan daha çok memnun kaldım. Daha az miktarda deterjanla gerçekten daha çok performans sağlıyor.
Kuantum kaç TL?
Seçenekler: 15’li3,12 TL/tablet. 22’li2,40 TL/tablet.
Finish Quantum Doypack nedir?
Finish Quantum Lemon Tablet, limon özlü ferahlatıcı kokusu ile bulaşıklarınız için idealdir. Tek bir tablet, hem temizlik hem de parlaklık işlevi görür; işleri pratik kılar. Finish Quantum Lemon Tablet, limon özlü ferahlatıcı kokusu ile bulaşıklarınız için idealdir.

Finish Quantum içinde neler var?​

İçindekiler: : %15 – <%30 noniyonik yüzey aktif madde, %5 – <%15 oksijen bazlı ağartıcı, %5 – <%15 polikarboksilat, %5 – <%15 fosfonat, enzim (Subtilisin, Amylase), parfüm (Limonene).

Finish Quantum Ultimate kaç TL?​

Seçenekler: 20’li2,05 TL/tablet. 36’lı5,19 TL/tablet.
Finish Quantum özel seri ne demek?
Ürün Bilgileri İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Finish Quantum özel seri yeni formülüyle, kurumuş lekeleri bile sudan geçirmeden çıkarır. Power jel yağları söker atar , likit powerball mükemmel parlaklık sağlar. 3 bölmeli yeni kapsül formatıyla, Finish Quantum özel seri kolayca çözünür.
Finish Quantum hangi ülkenin malı?
Finish, Reckitt Benckiser’e ait bulaşık deterjanı markasıdır.

A101 de finish bulaşık makinesi tableti ne kadar?​

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır….İADE KOŞULLARI.

Geri