Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Filtron markasi kimin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Filtron markası kimin?​

Filtron, 1982 yılında Piotr Giermaziak tarafından kurulurken 2016 yılında MANN + HUMMEL grubuna katıldı. Filtron otomotiv sektörü için filtreleri tasarlıyor ve üretiyor. Üretilen filtreler en büyük otomotiv firmaları tarafından orijinal parça olarak kullanılıyor.

GFT filtre sahibi kim?​

Reyhan ÖZNAM – Graphic Designer – GFT Filtre Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Mann ne malı?
alman arabaları başta olmak üzere bir çok araç için filtre tedarik eden ünlü alman filtre üreticisi.

Filtron orjinal mi?​

1982 yılında polonya’da kurulmuş araçlar için filtre üreten firma. oto markaları için oem (orjinal ekipman) üretimi de yapan firma 2016 yılından itibaren mann+hummel grubunun markası olmuş.

Mahle nasıl bir marka?​

piston, motor, filtre komponentleri üreten bir firma. stuttgart merkezli piston ve motor aksamlari üreten ünlü firma. wilhelma karsisinda büyük bir yerleskeye sahiptir. yakıt, yağ ve hava filtreleri de son derece kaliteli olan endüstriyel filtreleme alanında da söz sahibi bir alman firması.
Asaş Filtre sahibi kim?
İskenderun Memo Restoran’da dün akşam düzenlenen geceye ASAŞ Filtre Fabrikası Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen’in yanı sıra tüm ASAŞ çalışanları ve aileleri katıldı.

Mann Filtre mi orjinal mi?​

Orjinal değil büyük ihtimalle. “Made in FR France” yazıyor ve mann logosu ve yazılar silik. Ayrıca sahte filtreyi ayırt etmenin en kolay yollarından birisi de etrafındaki kırmızı contayı sıkmak. Orjinal kaliteli filtrelerde bu conta sakız gibi bir hayli esnek olur.

Mann Filter orjinal mi?​

İlk kilometreden son kilometreye kadar! MANN-FILTER’de bizler orijinal ekipman kalitesi ve satış sonrası filtreleri konusunda uzmanız.
Filtre Marketim ürünleri orjinal mi?
ürün kalitesi mann ile kıyaslandığında fiyatının malı olduğunu belli ediyor ama yabana atılacak bir kalitesi de yok ve sanayide satılan saçma sapan markalarla kıyaslandığında çok daha kaliteli olduğu aşikar. yine filtron da birçok markanın orijinal filtre tedarikçisi.

Mahle marka hangi ülkenin?​

Mahle, 1920 yılında kurulan otomotiv sektörü tedarikçisidir. İçten yanmalı motorlar için gerekli sistem ve yedek parçaları, piston sistemleri, silindir parçaları, supap sistemleri, hava ve sıvı filtre sistemlerinin tedarikçisidir.

Mahle filtre kimin?​

Procter and Gamble’de (P&G) 15 yıl küresel yönetici olarak çalışan ve 2002’de girişimciliğe adım adatan İbrahim Akça, 2008’de Mahle’ye ‘kalıp tedarikçisi’ olmak için Murata Kalıp Otomotiv ve Makina Metal Sanayi İç ve Dış Tic. Ltd.’i (Murata Kalıp) kurdu.
Ökkeş Çirkin kimdir?
Ülkemizde ve bölgemizde ilk kurulan Türk Filtre Fabrikası olma özelliği gösteren Fil Filtre A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanı olan Ökkeş Çirkin, düğün merasimi boyunca eşiyle birlikte oğlunun mutluluğuna ortak oldu.

Asaş Grup sahibi kimdir?​

‘Bir insan spor yaparken ne kadar mutlu olur’ sorusuyla yola çıkan ve sunduğu hizmetlerle mutlak mutluluğu yakaladıklarını belirten Asaş Group Yönetim Kurulu Başkanı Saffet çerçi, insan sağlığına hizmet eden spor komplekslerinin hizmet anlayışını, başarılarının sırrını ve gelecek hedeflerini Klass okurları için anlattı …

Geri