AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Filmin adini nasil bulabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Filmin adını nasıl bulabilirim?​

“What is my movie” nasıl kullanılır?
- Adım #1: Buradan “What is my movie” internet sitesine ulaşın.
- Adım #2: Ana menüde bulunan arama çubuğuna istediğiniz bilgileri İngilizce olarak yazın ve Search tuşuna basın., Aklınızdaki bir filmi İngilizce olarak tarif etmek için aşağıdaki açıklamalara göz atabilirsiniz.

60 kişinin ölümüne neden olan film?​

Dünyanın “en kötü şöhretli” filmi unvanını taşıyan ‘Cannibal Holocaust’ 50’nin üzerinde ülkede yasaklanarak bu alanda bir rekora imza attı.

Istediğim filmi nasıl izlerim?​

Istediğim filmi nasıl izlerim?
Sıkıldığınız reklamlar olmadan yasal bir şekilde film izlemek veya indirmek size de harika bir fikir olarak geliyorsa işte, Ücretsiz ve Yasal Olarak Film İzleyebileceğiniz 10 Harika Site!
- The Internet Archive. @internetarchive.
- 2. Retrovision.
- Crackle.
- 5. Pluto TV.
- 6. Vimeo.
- 7. MoviesFoundOnline.
- 8. PopcornFlix.
- 9. Hulu.

Ölüme neden olan filmler?​

Ölüme neden olan filmler?
Gerçekten Ölüme Sebep Olan 8 Lanetli Film
- Exorcist (Şeytan)
- Queen Of The Damned (Kahrolası Kraliçe)
- Rosemary’s Baby (Rosemary’nin Bebeği)
- The Passion of the Christ (Tutku)
- The Omen.
- Poltergeist Triology (Kötü Ruh Üçlemesi)
- Godspell.
- Twillight Zone: The Movie (Alacakaranlık Kuşağı)

Antrum neden yasak?​

Bu filmin içinde bulunan tecavüz sahnesi, sinema tarihinin en rahatsız edici sahnelerinden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Film, kadına şiddeti övdüğü gerekçesiyle İskandinav ülkeleri, İrlanda, Batı Almanya ve Kanada’da yasaklanmıştır.

Telefondan nasıl beraber film izlenir?​

Zoom, Teleparty, Scener gibi birçok uygulama, birlikte film, dizi, YouTube videosu gibi içerikleri senkronize bir şekilde izleyebilmemiz için tasarlanmış.

Antrum filmi neden yasaklandı?​

Antrum filmi neden yasaklandı?

Antrum filmi lanetli mi?​

Antrum filmi lanetli mi?
bir şeye ne kadar inanırsan o kadar gerçek olur felsefesi üzerine inşa edilmiş bir korku bu. filmin “lanetli” olarak lanse ediliş biçimi o kadar güzel kurgulanmış ki çoğu insan gerçekten filmi izledikten sonra başına kötü şeyler geleceğine inanmış. bu tema filmin esas kısmı ile de güzel bağlanmış. ablanın kardeşinin …

"What is my movie" internet sitesini kullanarak istediğiniz filmi bulabilirsiniz. Siteye ulaşmak için adımları takip edebilirsiniz:
Adım #1: "What is my movie" internet sitesine buradan ulaşın.
Adım #2: Ana menüde bulunan arama çubuğuna istediğiniz bilgileri İngilizce olarak yazın ve arama yapın. Aklınızdaki bir filmi İngilizce olarak tarif etmek için siteye detaylı açıklamalar eklemiş.

Ölüme neden olan filmler hakkında da bilgi vermişsiniz. Bu filmler genellikle korku türünde olan ve izleyicilerde rahatsızlık yaratan sahneler içeren yapımlardır.

Antrum filmi, içinde bulundurduğu tecavüz sahnesi sebebiyle yasaklanmış bir film olarak anlatılmış. Sinema tarihinde rahatsız edici sahneler içerdiğine vurgu yapılmış.

Film izleme konusunda ise ücretsiz ve yasal olarak film izleyebileceğiniz 10 harika site paylaşmışsınız. Bu siteler reklamlar olmadan film izleme veya indirme imkanı sunmaktadır.

Telefondan beraber film izlemek istediğinizde Zoom, Teleparty, Scener gibi uygulamaları kullanabilir ve içerikleri senkronize bir şekilde izleyebilirsiniz.

Son olarak, Antrum filmi neden yasaklandı ve lanetli mi konularına da değinilmiş. Film korku türünde olup "lanetli" kavramının güzel bir şekilde işlendiği belirtilmiş.

Eğer belirli bir film için daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, "What is my movie" sitesinden yardım alabilir veya forumda paylaşabilirsiniz. Umarım istediğiniz filmi bulabilir ve keyifle izlersiniz!

Geri