AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Filli Boya Japonlara kaca satildi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Filli Boya Japonlara kaça satıldı?​

Filli Boya markasını da barındıran Betek Boya’nın Japon Nippon Paint’e satışı tamamlandı. Nippon’dan yapılan açıklamada, Betek Boya ve iştiraklerine ait hisselerin toplam satın alma bedeli 1,4 milyar lira oldu. Şirketin borçları da hesaba katıldığında işletme değeri 2,39 milyar lira olarak belirlendi.

Alligator boya satıldı mı?​

Alligator boya satıldı mı?
Nippon CEO Tado Betek Boya’nın Nippon Paint Holdings Group bünyesine katılmasından büyük mutluluk duyuyoruz.

Nippon boya hangi firmaya ait?​

Nippon boya hangi firmaya ait?
Nippon Paint, 1881 yılında Sn. Moteki Jujiro tarafından Tokyo’da kurulmuştur ve şu anda Asya’daki en büyük kaplama üreticisidir. Şirket Japonya’daki ilk boya fabrikasıdır. Nippon Paint, 1962’de bir Singapurlu bir ortak girişimi kurarken küreselleşme yolunda ilk adımını atmıştır.

Filli Boya Türk malı mı?​

1988 yılında kurulan Betek Boya Kimya ve Sanayi A.Ş., sektöre girdiği ilk yıllarda, inşaat malzemeleri pazarının ihtiyaç duyduğu beton katkıları, hazır harçlar ve su izolasyon malzemeleri alanlarında yüksek kaliteli ürünler geliştirmiştir.

Polisan ı kim aldı?​

Polisan ı kim aldı?
Polisan Boya’nın yüzde 50’si Kansai Paint’e satıldı! Polisan Holding CEO’su Mizrahi: “Kansai Paint 113,5 milyon dolar karşılığında, eşit ortaklık-eşit yönetim ilkesi çerçevesinde Polisan Boya’nın yüzde 50’sini satın aldı” dedi.

Neteks boya kimin?​

Neteks boya kimin?
Fawori boya markası, 2003 yılında Betek Boya Grubu’nun kuruluşu olarak inşaat malzemeleri sektöründe ticari faaliyetlerine başlayan Neteks Boya Teknolojileri A.Ş. bünyesindedir.

Nippon Paint nerede üretiliyor?​

Nippon Paint, 1881 yılında Sn. Moteki Jujiro tarafından Tokyo’da kurulmuştur ve şu anda Asya’daki en büyük boya üreticisidir. Şirket Japonya’daki ilk boya fabrikasıdır.

Filli Boya adı nereden gelir?​

Filli Boya adı nereden gelir?
Esasen “Betek Boya” olan şirketin ismi, Alman ortak Caparol’un “fil” olan ambleminden yola çıkarak, reklamcı Ali Taran tarafından akılda kalsın diye “Filli Boya” olarak uyarlanmış.

Gozde Akpinar aslen nereli?​

Gozde Akpinar aslen nereli?
Gözde Akpınar, 1980 yılında İstanbul’da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Babası Filli Boya’nın kurucusu Celal Akpınar’dır.

Polisan Holding sahibi kim?​

Ahmet Ertuğrul Bitlis 1961 yılında İstanbul’da doğmuștur. 1983 yılında Boston Üniversitesi Fen Fakültesi Üretim Mühendisliği bölümünden mezun olmuș, 1984 yılında ise aynı üniversitede Mekanik Mühendisliği master programını tamamlamıștır. Çalıșma hayatına 1986 yılında bașlamıștır.

Polisan Holding satılıyor mu?​

Polisan Holding satılıyor mu?
Polisan Boya’nın yüzde 50’si Japonlara satılıyor! Polisan Holding, iştiraki konumundaki Polisan Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin yüzde 50’sinin Japonya’nın da lider boya üreticilerinden biri olan Kansai’ye satılmasına ilişkin hisse alım sözleşmesi imzalandığını duyurdu.

Tempo boya hangi firmaya ait?​

Tempo boya hangi firmaya ait?
Üretim teknolojisi, çevre ve insan sağlığına duyarlı ürünleri, hızlı ve etkin dağıtım ağı, sürdürülebilir ürün kalitesi, rekabetçi fiyat politikası ve “Cebini Yakmaz Kalitesi Şaşmaz“ sloganıyla öne çıkan Tempo, Betek Boya ve Kimya Sanayi A.Ş. bünyesinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Filli Boya markasını da barındıran Betek Boya’nın Japon Nippon Paint’e satışı gerçekleşmiştir. Satışın toplam bedeli 1,4 milyar lira olup, şirketin borçları da hesaba katılarak işletme değeri 2,39 milyar lira olarak belirlenmiştir. Nippon Paint CEO'su Tado, Betek Boya'nın Nippon Paint Holdings Group bünyesine katılmasından büyük mutluluk duyduklarını belirtmiştir.

Nippon Paint, 1881 yılında Tokyo'da Sn. Moteki Jujiro tarafından kurulmuş olup şu anda Asya'daki en büyük kaplama üreticisidir. Şirket Japonya'daki ilk boya fabrikasını kurmuştur ve 1962 yılında Singapurlu bir ortak girişim ile küreselleşme yolundaki ilk adımını atmıştır.

Betek Boya'nın yanı sıra Alligator boya da Nippon Paint'e satılmıştır. Ayrıca, Polisan Boya'nın yüzde 50'si Kansai Paint'e satılmıştır. Polisan Holding CEO'su Mizrahi, Kansai Paint'in Polisan Boya'nın yüzde 50'sini eşit ortaklık ve eşit yönetim ilkesi çerçevesinde 113,5 milyon dolar karşılığında satın aldığını açıklamıştır.

Neteks Boya Teknolojileri A.Ş., Betek Boya Grubu'nun bir kuruluşu olup Fawori boya markasını bünyesinde barındırmaktadır.

Gözde Akpınar, 1980 yılında İstanbul'da doğmuş olup babası Filli Boya'nın kurucusu Celal Akpınar'dır.

Polisan Holding'in sahibi Ahmet Ertuğrul Bitlis'tir. Bitlis, Boston Üniversitesi'nden mezun olmuş ve 1986 yılında çalışma hayatına başlamıştır.

Tempo boya ise Betek Boya ve Kimya Sanayi A.Ş. bünyesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Üretim teknolojisi, çevreye duyarlı ürünler, hızlı dağıtım ağı ve rekabetçi fiyat politikası ile dikkat çekmektedir.

Geri