Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Fikret Akata nereli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Fikret Akata nereli?​

1959 yılında ABD’de doğan Prof. Dr. Fikret Akata ilk ve orta öğretimini TED Ankara Kolejinde 1976 yılında tamamlamıştır.

Türkiye’deki en iyi göz hastanesi hangisi?​

İstanbul göz hastanesi ise sunduğu hizmet ile Türkiye’nin ve dünyanın en iyi ve kaliteli göz hastaneleri arasında yer almaktadır. Özellikle sahip olduğu donanımlı ve alanında en popüler göz doktorları ile ülkemizde göz sorunlarında ilk gidilecek yerler arasında en öncelikli sıralarda yer almaktadır.
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof.Dr.Murat Karaçorlu 2000’li yılların başında Anabilim Dalındaki görevinden istifa etmiş ve Doç.Dr.Serra Arf ile birlikte Ticaret Odasına bağlı “İstanbul Retina Ensititüsü Özel Sağlık Hizmetleri Limited Şirketini” kurmuştur.
Keratokonus hastalığı ne demek?
Keratokonus, kornea şeklinin bozulduğu ve öne doğru sivrilerek koni şeklinde çıkıntı yaptığı bir göz rahatsızlığıdır. Kornea, gözün en ön kısmında bulunan şeffaf kubbe şeklindeki katmandır. Korneada ortaya çıkan bu değişiklik göze gelen ışığın görme alanında odaklanamamasına yol açar.
Prof Dr Şengül Özdek hangi hastanede çalışıyor?
Trese ve ekibiyle çalışmalar yapmış, 2011 de Profesör ünvanını almıştır. Halen GÜTF Göz Hastalıkları Anabilim Dalında çalışmalarını sürdürmektedir.

Profesör Dr Murat Öncel hangi hastanede görev yapıyor?​

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalında Göz Hastalıkları ihtisası Mayo Clinic(Prof. Dr.

Cumhur Şener hangi hastanede çalışıyor?​

Kalitenin birkez daha çok güzel bir şekilde Acıbadem Ankara hastanesinde bütünleştiğini gördük. Diyeceksiniz bunları sırf kendim mi yazıyorum. İnanınki hepsi birer gerçek ve sadece yaşamak gerek. Tekrardan söylemek istiyorum ki Sayın Cumhur Hocam ALLAH’IM sizden binlerce kez razı olsun.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi.
Murat Karaçorlu kaç doğumlu?
Keratokonus Belirtileri Nelerdir?
Keratokonus belirtileri nelerdir?

Keratokonus hastalığı iyileşir mi?​

Hastalığın gelişiminde daha çok genetik faktörler rol oynadığı için, ailesinde keratokonus hastalığı bulunan kişilerin düzenli aralıklarla göz muayenesine gitmesi gerekir. Erken teşhis edildiği durumlarda, bu hastalık, kolayca tedavi edilebilir.

Vitrektomi ameliyatı nedir?​

Ön kısmında yapılan ve halk arasında en çok bilinen ameliyat katarakt ameliyatıdır. Vitrektomi ya da diğer ismi ile pars plana vitrektomi ameliyatı, gözünüzün arka kısmında yer alan vitre jeli ve retina üzerinde özel aletler yardımı ile 1 mm den küçük kesilerle girilerek yapılan ameliyatın adıdır.

Geri