AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fıkra gibi sorular

haberci

Yeni Üye
Sağlık Bakanlığı’nın kurduğu SABİM 184 hattına şimdiye kadar 650 bin telefon geldi Bunların arasında oylesine sorular vardı ki Temel fıkralarına taş cıkarttı…
Sağlık Bakanlığı’nın hastaların 24 saat şikayetlerini bildirebilmeleri amacıyla kurduğu SABİM 184 hattına birbirinden ilginc başvurular yapılıyor
Alınan bilgiye gore, Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi (SABİM)tarafından halkın Sağlık Bakanlığı ile ilgili her turlu sorun, şikayet, oneri ve taleplerini iletmesi amacıyla kurulan ucretsiz 184 numaralı telefonlarıyla 2004 ile 2005 yıllarında toplam 650 bin cağrı yanıtlandı
Bu cağrılardan 379 binine sozlu karşılık verilirken, 271 bin cağrıysa kayıt altına alınarak takip edildi Gelen telefonların yuzde 85’i bilgi alma yonunde iken, yuzde 5’i şikayet, yuzde 450’si talep, yuzde 350’si eleştiri, yuzde 150’si ise teşekkur ve yuzde 050’si de ilginc istek telefonlarından oluştu Bazı vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi’ne komşusunu şikayet ediyor, bazıları da evliliklerin sınava tabi tutularak yapılması gerektiği gibi değişik konularda başvuruyor SABİM’e gelen ilginc cağrılardan bazıları şoyle:
“Aile birliği kurulurken, daha sağlıklı toplum yetişmesi adına eşlerin sınava tabi tutularak evlenmesini istiyorum (Corum)
Tomografi cektirdikten sonra eve gelip recel pişirdim Recelin rengi siyah oldu Bu tomografiden aldığım radyasyonla ilgili olabilir mi? (Ankara)
510 metre aşağıda ikamet eden komşum, mangal komuru yakmaktadır Bu konuda Sağlık Bakanlığı’na başvuruda bulunmama rağmen henuz cozum getirilemedi Bu durumun cozumlenmesini istiyorum (Aydın)
Buzdolabımın kapısı 34 saat acık kaldı İcindeki yemeği yiyebilir miyiz? (Rize)
Satın aldığım pet suyun icinde hormon olduğu duyumu aldık Doğru mu? (Tekirdağ)
Bahcemdeki ağacı sinekler sardı, ne yapmalıyım? (İstanbul)
Mor İsmail’in telefon numarasını istiyorum (Manisa)
Mahalleyi bocek ve sinekler sardı Belediyeye dilekce ile başvurdum ama ilgilenmedi Konunun tarafınızdan değerlendirilmesini istiyorum (İstanbul)
Kafedeki nargilelerde suni komur kullanılıyor

Geri